Kleine expo’s van Katherine De Coninck en Alain Verlinde in de Blankenbergse bib

12/01/2018

Blankenbergenaren Katherine De Coninck - zij presenteert zelf ontworpen sjaals en juwelen - en Alain Verlinde - met zijn foto-expo ‘Vrouwelijk schoon’ - stellen momenteel hun werk tentoon in het Groot salon van de bibliotheek.

Stadsgenote Katherine De Coninck is al jaren creatief met textiel. Ze volgde diverse opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland om zich te bekwamen in de technieken van het bewerken van textiel. Haar grote passie is het ontwerpen van sjaals. Katherine stelt een selectie van haar mooiste creaties, aangevuld met zelf ontworpen juwelen tentoon in het Groot salon.
Tezelfdertijd loopt de foto-expo ‘Vrouwelijk schoon’ van onze veelzijdige stadsgenoot Alain Verlinde. Alain houdt zich professioneel bezig als artistiek kunstenaar, die meestal werkt in opdracht. Zijn roots liggen in de schilderkunst. Fotografie en videografie zijn enkele van zijn passies. Daarnaast kennen we  hem ook als muzikant en als auteur van  het boekje 'De toeristen van de hel' dat in de zomer van 2017 verscheen.

De kleine expo’s van Katherine De Coninck en Alain Verlinde lopen nog tot 28 februari 2018. Kom tijdens de openingsuren zeker eens langs om hun knap werk te bewonderen!

Openingsuren Groot salon:
maandag, dinsdag, donderdag: 10-12 uur en 14-18 uur
woensdag, vrijdag: 10-12 uur en 14-19 uur
zaterdag: 10-13 uur.

2018 Expo Katherine De Coninck

2018 Expo Alain Verlinde