Bibliotheek meer open voor internetters

30/06/2017

Goed nieuws voor de internetgebruikers! De bibliotheek heeft haar dienstverlening uitgebreid. Leden kunnen voortaan ook ’s ochtends (tussen 10 en 12 uur)  gebruikmaken van de twaalf internetpc’s op de eerste verdieping (Cyberspace).

Wil je snel even je mails checken? Of wil je tickets afdrukken en laat je printer thuis het afweten? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan de bib. Je surft er supersnel op de internetpc’s.

Naast Cyberspace wordt ook het Klein salon opengesteld. Daar is er extra ruimte vrij voor wie in alle rust een (digitale) krant wil lezen of op een eigen toestel via het gratis wifinetwerk wil surfen.

De kranten- en tijdschriftenlezer blijft uiteraard welkom in het Groot salon. Op de benedenverdieping is het eveneens mogelijk om je materialen in te leveren en te verlengen. Strips, cd’s en dvd’s ontlenen, kan er ook.

Hopelijk tot gauw in de bib!

eerste | vorige | 1 | 2 | 3