Niveau 0: Strips Niveau 0: Film/muziek Niveau 0: Groot salon/Kranten & tijdschriften Niveau 0: infopunt Niveau 0: Lobby

De Lounge

Film en muziek

In de Lounge kan je terecht voor (jeugd)speelfilms en tv-series op dvd, luisterboeken en cd's. Deze kun je volledig gratis uitlenen!

Onze dvdcollectie wordt regelmatig aangevuld om een recent aanbod te garanderen. Je vindt er alle mogelijke genres die een gezellig avondje op de bank verzekeren: van spannende actiefilms tot romantische chick flicks, van enge thrillers tot hilarische komedies.

Onze CinéBib-display al gespot aan de infobalie? Daarin vind je een collectie van 20 dvd’s die driemaandelijks wordt omgewisseld.

Dit initiatief van MOOOV (vroeger Cinema Novo & Open Doek) wil de bibliotheekbezoeker meer voeling laten krijgen met een ander filmcircuit en wenst een alternatief te bieden voor het gemakkelijk toegankelijk en overwegend commerciële filmaanbod.

Je kan max. 3 dvd’s op één kaart ontlenen voor 1 week. Ook zijn er CinéBib-brochures voorzien die wat meer achtergrond schetsen bij de geselecteerde films. Dit is allemaal volledig gratis! Nog een reden om zeker even halt te houden bij deze display, nietwaar?